Olen työskennellyt ravintola-alalla vuodesta 1997. Kokemusta löytyy aina pikaruoka-alalta korkeatasoiseen tilausravintolatoimintaan ja kaikkea siltä väliltä. Ammattilaisena tunnen oloni yhtä kotoisaksi baarimiljöössä, kuin ruokatuotteiden parissa. Olen työskennellyt niin panimoravintolassa, kuin à la carten parissa. Valtaosan työurastani olen ollut vastuullisissa esihenkilötehtävissä.
Varsinaisesta päivittäisestä ravintola-alan työstä jäin pois koronapandemian jälkimainingeissa, siirtyen ”evp:ksi” ravintolapäällikön tehtävästä Svenska Klubbenilla Helsingissä.
Olen maailman vanhimman gastronomisen järjestön, Confrérie Internationale de la Chaîne des Rôtisseurs’n ammattilaisjäsen vuodesta 2017. Vuonna 2018 minut kutsuttiin myös Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs’n jäseneksi.
Vuonna 2002 perustin ensimmäisen yritykseni ja ensimmäisen ravintola-alan yrityksen vuonna 2015. Kesällä 2024 yhdistin kaikki yritystoimintani Finska Skärgårdskompaniet Oy Ab:n alaisuuteen.
Toteutan ravintola-alan palveluita muun muassa seuraavissa tehtävissä:
- Kokki kotiin -palvelu
- Ruoka- ja juomakonsultaatiot
- Ravintola-alan täydennyskoulutuspalvelut
- Henkilökunnan sparraamistilaisuudet
- HoReCa-alan tutkimustyö
Ota yhteyttä!
Kristian Meurman
Chef de Table, OMGD
info@skargardskompaniet.fi
Puh. 0440 811 020