Chef de Table – kock med hemleverans



Mat är kärlek. Kärlek är passion.

Jag har alltid gillat att laga mat. Även om större delen av min 25-åriga karriär inom restaurangbranschen ägt rum i serveringens tecken har jag också en gedigen bakgrund som cateringföretagare.

Den egentliga cateringverksamheten har jag lämnat bakom mig men jag njuter fortfarande att erbjuda matupplevelser för mindre grupper. Jag fungerar med Lojo som bas men har möjlighet mot skäliga resekostnader att resa inom hela Finland, varför inte utanför landets gränser också.

Kock med hemleverans

Fest på kommande? Skulle du hellre sitta med gästerna än slava i köket? Beställ kock med hemleverans!

Kock med hemleverans -tjänsten innebär som namnet antyder att du får en restaurangkock hem (eller till stugan, kontoret eller annan lämplig plats) som ansvarar för att tillreda och servera maten samt städa efter istället för dig. Du behöver inte göra annat än sitta vid bordet och njuta! Och då glasen är fyllda med drycker som passar perfekt med maten kan inte kvällen gå fel.

Be en offert – det binder dig inte ännu till något.

Kock med hemleverans kan beställas för 4-10 personer och medför:

  • Ditt val av meny*
  • Dryckesrekommendationer enligt önskemål
  • Tillredning, framsättning och servering av mat
  • Tallrikar, bestick, serveringskärl och tygservietter
  • Städandet efter serveringen

*Ett enhetligt menyval för hela sällskapet, specialdieter enligt skild överenskommelse

Kunden sköter själv om borddukar/bordutsmyckning samt glas för serveringen (vinglas, vattenglas osv.). Kunden svarar själv för införskaffning av drycker.

Pris: från 59 € / person

Menyer våren 2025

Menyhelheterna är laktos- och glutenfria. Menyn kan serveras mjölkfri.
Vegetariska menyn kan serveras som vegan.
Med menyn serveras färskt bröd och bredbart pålägg.

Chef’s Menu

Akvavitgravad havsforell, majonnäs med miso och picklade trattkantareller

***

Lätt rökt oxstek, potatisfondant och mörk timjanssås

***

Frusen chokladganache, maräng och marinerade blåbär




Vegetarian Menu

Vegansk ”rökt lax” av morot, majonnäs med miso och picklade trattkantareller

***

Säsongens grillade rotsaker ”Ras el Hanout”, potatisfondant och mörk timjanssås

***

Frusen chokladganache, maräng och marinerade blåbär

Ta kontakt!

Att be en offert binder dig inte till något. Sätt gärna e-post eller ring och fråga mer.

Kristian Meurman
Chef de Table, OMGD
info@skargardskompaniet.fi
Tfn. 0440 811 020