Chef de Table – kokki kotiisi



Ruoka on rakkautta. Rakkaus on intohimoa.

Olen aina pitänyt ruoanlaitosta. Vaikka olenkin tehnyt 25-vuotisen ravintola-alan urastani valtaosan salin puolella, olen myös toiminut pitkään cateringyrittäjänä.

Varsinaisen pitopalvelutoiminnan olen jättänyt taka-alalle, mutta nautin edelleen ruokaelämysten tarjoamisesta pienemmille ryhmille. Toimin Lohjalta käsin, mutta erikseen sovittaessa on toki palvelu saatavilla kohtuullisia matkakorvauksia vastaan koko Suomen alueella.

Kokki kotiin

Juhlat tulossa? Olisitko mieluummin vieraiden kanssa, kuin keittiössä raatamassa? Ratkaisu on kokki kotiin -palvelu!

Kokki kotiin -palvelu tarkoittaa nimensä mukaisesti, että ravintolakokki saapuu kotiisi (tai mökille, toimistolle tai muuhun sopivaan paikkaan) ja hoitaa ruoan valmistamisen, tarjoilun ja jälkien siivoamisen puolestasi. Sinun ei tarvitse kuin istua pöydässä ja nauttia! Ja kun lasissa on vielä täydellisesti ruokaan sopiva juoma, ei ilta voi ainakaan tarjoilujen puolesta mennä pieleen.

Pyydä tarjous – se ei sido sinua mihinkään.

Kokki kotiin on tarjolla 4-10 hengen seurueille ja sisältää:

  • Valitsemasi menukokonaisuuden*
  • Juomasuositukset toiveidesi mukaan
  • Ruoan valmistus, esillepano ja tarjoilu
  • Lautaset, aterimet, tarjoiluvälineet ja kankaiset lautasliinat
  • Jälkien siivoaminen

*Yhtenäinen menukokonaisuus koko seurueelle, erityisruokavaliot sovitaan erikseen

Asiakas järjestää itse pöytäliinat/somistukset sekä kattauksen lasit (viinilasit, vesilasit jne.). Asiakas vastaa myös juomien hankinnasta.

Hinta: alk. 59 € / henkilö

Kevään 2025 menut

Menukokonaisuudet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Saatavissa maidottomana.
Kasvismenu on saatavissa vegaanisena.
Menun kanssa tarjotaan tuoretta leipää ja levitettä.

Chef’s Menu

Akvaviittigraavattua merikirjolohta, misomajoneesia ja pikkelöityjä suppilovahveroita

***

Kevyesti savustettua häränpaistia, perunafondant ja tummaa timjamikastiketta

***

Jäädytetty suklaaganache, marenkia ja marinoituja mustikoita




Vegetarian Menu

Porkkalaa, misomajoneesia ja pikkelöityjä suppilovahveroita

***

Kauden grillattuja juureksia ”Ras el Hanout”, perunafondant ja tummaa timjamikastiketta

***

Jäädytetty suklaaganache, marenkia ja marinoituja mustikoita

Ota yhteyttä!

Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Laita rohkeasti sähköpostia tai soita ja kysy lisätietoja.

Kristian Meurman
Chef de Table, OMGD
info@skargardskompaniet.fi
Puh. 0440 811 020